Despre noi

Pink Palm a fost creat pentru a fi un brand de inspirație, conducând prin creativitate și încredere pentru a ajuta fetele să se simtă bine cu sine din interior spre exterior. 

Suntem un brand de lenjerie de lux cu sediul în România, iar produsele noastre sunt proiectate și finisate manual aici. Stilul nostru unic a făcut furori în lumea modei. Amestecul de șireturi extravagante și broderii delicioase a devenit un element de bază al erei moderne. 

Ne mândrim cu crearea de piese care sunt făcute pentru a fi prezentate, piese care împuternicesc femeile să ia narațiunea propriilor povești.

Misiunea noastră este să sărbătorim viața și să împărtășim acea energie pozitivă cu oamenii care aleg compania noastră. Ei sunt încurajați să trăiască bine și să fie bine. Oferim fetelor oportunitatea de a renunța la nesiguranțe prin inspirarea încrederii. 

PinkPalm este o companie dedicată luminării lumii. Facem acest lucru făcându-ne timp pentru lucrurile pe care le iubim și crezând în puterea bunătății și a inteligenței. Niciodată nu este prea târziu să fii obsedat de roz. 

Suntem îndrăgostiți de fiecare nuanță de roz, în fiecare zi a anului. Îți încălzește inima ca nicio altă culoare.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping